Intrebari Frecvente


Vreau sa cumpar un domeniu, cum procedez?
Adaugati domeniul in cos si achitati-l prin contul dvs. de PayPal.
Il puteti achita cu cardul sau din portofelul PayPal.
La finalizarea transferului domeniului va vom emite factura fiscala aferenta platii.

Domeniul e prea scump, cum pot negocia?
In pagina de vanzare a domeniului aveti optiunea de a trimite o oferta de pret vanzatorului. Daca aceasta este agreata, sau daca pentru o perioada de timp este singura oferta primita, atunci il veti putea cumpara la pretul dorit.
Daca intre timp vanzatorul primeste o oferta mai mare de pret, veti fi anuntat pe email de acest lucru si veti avea optiunea de a mari oferta.

Am cumparat un domeniu, ce urmeaza?
Vom incepe procedura transferului dreptului de folosinta al domeniului, conform ROTLD.
Vom intermedia acest proces intre dvs. si vanzator astfel incat intelegerea sa fie respectata: dvs. sa primiti domeniul iar vanzatorul banii.

Domeniul nu a fost transfarat dupa ce am achitat, ce urmeaza?
Este o situatie rara, vanzatorii de pe site-ul nostru detin multe domenii premium si tranzactiile lor sunt monitorizate.
Daca totusi vanzatorul s-a razgandit intre timp, va vom returna intreaga suma achitata, in cel mult 3 zile lucratoare de la aparitia evenimentului.

Am achitat un domeniu insa nu il mai doresc, ce se poate face?
Daca suma achitata de dvs. a ajuns deja la vanzatorul domeniului, aceasta nu se mai poate returna si dvs. sunteti noul proprietar.

Am trimis o oferta pentru domeniu, ce urmeaza?
Ofertele trimise sunt afisate imediat pe site. Nu puteti trimite oferte mai mici decat cele existente. Daca la expirarea timpului limita al ofertei, aceasta este cea mai mare, vom notifica vanzatorul domeniului despre oferta. Acesta isi rezerva dreptul de a va vinde domeniul la pretul licitat sau de a il repune din nou la vanzare la pretul dorit.

De unde stiu ca domeniul chiar apartine vanzatorului?
Acest lucru il verificam inainte de a posta anuntul vanzatorului pe site.
Vanzatorul de asemenea confirma accesul la domeniu modificand inregistrarile tip NS astfel incat sa apara pagina noastra de vanzare.

Nu mai am acces la adresa de email cu care am inregistrat domeniul. Ma puteti ajuta?
Toate operatiunile ce tin de domenii se realizeaza la ICI Bucuresti, www.rotld.ro